Toimitus- ja palautusehdot

TOIMITUSMAKSUT (SUOMESSA)

Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ja vaivattoman keinon tutustua KAKAAN- näin ollen tarjoamme ilmaisen toimituksen, vaihdon ja palautuksen Suomessa (rajoitetun ajan, ei kotiinkuljetusta)

TOIMITUSAIKA

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen! Tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 2 – 5 työpäivää tilauksen saapumisesta. Kampanja-aikoina (lanseeraukset, pyhäpäivät tai kampanjat) toimitusajat saattavat hieman venyä.

TOIMITUSTAVAT

Tehdessäsi tilauksen, saat itse valita haluamasi toimitustavan. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä lähetyksen seurantatunnuksen. Toimitamme tilaukset joko postipakettina tai Smartpost-lähetyksenä lähimpään postitoimipaikkaan Smartpost-toimipisteeseen. Matkahuollon paketit toimitetaan lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen.

PALAUTUSOIKEUS

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, sisältäen alkuperäisten tuotelaput & mahdolliset tuote-pakkaukset.

Huolehdithan, että palauttamasi lähetys on pakattu huolellisesti joko alkuperäiseen kuljetuspakkaukseen tai vastaavaan, joka kestää hyvin kuljetuksen.

PALAUTUSILMOITUKSEN TEKEMINEN ENNEN LÄHETYSTÄ

Ennen tuotteen palautusta, tee palautusilmoitus sähköpostitse asiakaspalvelu@kakadesign.fi. Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot:

  • Etunimi & Sukunimi
  • Tilausnumero
  • Palautettavan tuotteen nimi / nimet
  • Palautuksen syy
PALAUTUKSEN LÄHETTÄMINEN

Voit viedä palautuksen Postin toimipisteisiin. Mainitse kassalla, että kyseessä on KAKA Design Oy:n asiakaspalautus, sekä alla ilmoitettu koodi.

Postin asiakaspalautuskoodi on: 670114

Pidäthän tallessa kassalta saamasi palautuskuitin siihen asti, että palautus on käsitelty.

HUOM! Palauttaessasi tilauksen, liitä palautuksen mukaan: nimesi, yhteystietosi & tilausnumeron tai vaihtoehtoisesti alkuperäisen lähetyksen mukana tulleen lähetyslistan.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Ilmoita viallisista ja virheellisistä tuotteista viipymättä asiakaspalvelu@kakadesign.fi.

RAHOJEN PALAUTUS

Palautusten maksut hoituvat Paytrailin kautta. Tilimaksuissa Paytraililta tulee sähköpostipyyntö tilinumerosta, jonka jälkeen rahat palautuvat tilille muutaman arkipäivän kuluessa. Luottokortilla maksettaessa raha palautuu suoraan kyseiselle kortille. 

Tilauksen suoritus palautetaan aina samalle maksutavalle, jolla ostos on alunperin verkkokaupassa tehty. Rahojen palautus käsitellään aina mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14vrk sisällä siitä, kun tuotteet ovat palautuneet KAKAlle ja olemme todenneet näiden kunnon.

Mikäli tilatun tuotteen arvo on alentunut, vastaa tilaaja tuotteen arvon alentumisesta tai koko arvosta, mikäli tämä on tullut myyntikelvottomaksi.

KAUPAN PÄÄLLISET

Mikäli tilauksesi mukana on tullut kampanjan myötä maksuton kaupanpäällinen ja kampanjan ehdot eivät palauttamisen jälkeen enää täyty, tulee myös kaupanpäällinen palauttaa.

TUOTTEEN VAIHTAMINEN

Voit halutessasi myös vaihtaa tuotteen esim. toiseen kokoon tai kokonaan toiseen tuotteeseen. Vaihtaessasi tuotteen toiseen, palautus on aina ilmainen.

Toimi edellämainittujen palautusohjeiden mukaisesti ja mainitse palautuslomakkeessa / sähköpostiviestissä tuotteen vaihdosta.

Käsittelemme palautuksen lähetyksen saavuttua KAKAlle, jonka jälkeen hyvitämme tuotteen tilauksessa käytetylle maksutavalle.

NOUTAMATON PAKETTI

Noutamattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta 20€.

ONGELMATILANTEET JA REKLAMAATIOT

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, viottunut tai toimituksessa on väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@kakadesign.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta tulee tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli paketti on vioittunut postissa, tuotteesta tulee tehdä välittömästi reklamaatio postiin.

Mikäli haluat reklamoida tuotteen, olethan yhtydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kakadesign.fi, jotta saat ohjeet reklamaatiota varten.

MAKSUTAVAT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki,  Ålandsbanken, maksukortit, MobilePay, PayPal sekä Collector.

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä oikeuden virheelliseen varastosaldoon. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. KAKA Design Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

YKSITYISYYDENSUOJA

Henkilötietolain (623/1999) 10 § mukainen REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä

KAKA Design Oy
y-tunnus 5139654-8
info@kakadesign.fi

Rekisterin nimi

KAKA Design Oyn asiaskasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja asiakkaiden tehdessä ostoksia KAKAn verkkokaupassa, tai kun asiakas rekisteröiityy KAKA verkkosivuille.

Rekisterin käyttötarkoitus

Tilattujen tuotteiden toimitus ja laskutus
Asiakaspalvelun suoritus
Markkinointi
Palvelun kehittäminen
Mahdollisten ongelmatilanteiden selvitys
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin ja etämyyntiin.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteriin tallentuu ostotapahtumassa tai käyttäjätunnuksen luomisessa käytettävät tiedot:

Asiakkaan nimi
Asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot
Asiakkaan tilaamat tuotteet ja niiden koot
Asiakkaan lisätietokentässä antamat tiedot
Käytetty toimitus- ja maksutapa
Lähetysten seurantatiedot

Asiakas voi pyytää tietojensa poistamista rekisteristä. 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei pääasiassa siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Uutiskirjeiden lähettämiseen käytetään yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua, jolloin osa henkilötiedoista siirtyy EU:n ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.