MEISTÄ

 

 

KAKA on uudenlainen suomalainen design-merkki. KAKA yhdistää tyylissään skandinaavisia linjoja, afrikkalaista taidetta ja katutyylejä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Tällä hetkellä KAKA suunnittelee ja teettää vaatteita lapsille. Mallistot ja vaatteiden printit on suunnitellut KAKAn oma suunnittelija inspiroituen omasta monikulttuurisesta perheestään, väreistä, skandinaavisesta suoraviivaisuudesta ja eri katutyyleistä.

Kind with attitude

Yrityksen slogan ‘Kind with Attitude’ tarkoittaa  karkeasti suomennettuna “Asenne ja Ystävällisyys”  ja se kuvastaa monella eri tasolla yrityksen arvomaailmaa. KAKAn tuotteet on tehty ystävällisesti ympäristöä kunnioittaen ja orgaanisesti. KAKA yrityksenä haluaa edustaa lämminhenkisyyttä, ystävällisyyttä ja hyväntahtoisuutta.

Sana ‘attitude’ eli asenne kuvastaa  KAKAn koko brändiä, koska KAKA on häpeilemättä omannäköinen, ylpeästi erilainen ja KAKAssa on asennetta.

Avainlippu- ja Design From Finland -merkit

KAKA Design Oy:lle myönnettiin Avainlippu- ja Design From Finland -merkit vuonna 2021.

”Design from Finland -merkki myönnetään yritykselle, joka haluaa erottautua suomalaisen muotoilun osaajana ja muotoilulla on merkittävä vaikutus yrityksen tuotteiden ja palveluiden menestykseen. Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja muotoiluun on investoitu. Merkki auttaa erottumaan kilpailijoista ja viestii kuluttajille korkealuokkaisesta suomalaisesta muotoiluosaamisesta myös kansainvälisesti.” (Suomalaisen Työn Liitto).

”Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Yritykselle, joka haluaa tuoda tuotteidensa ja palveluidensa suomalaisen alkuperän näkyväksi kuluttajien tunteman merkin avulla. Avainlipun avulla voi viestiä tuotteen tai palvelun suomalaisesta alkuperästä luotettavasti.” (Suomalaisen Työn Liitto).

ARVOT

KAKA on aito ja erilainen. Sen arvoissa tärkeimmäksi lueteltuja asioita ovat lapset. Lapset menevät edellä kaikessa tekemisessä – se näkyy vaatteiden käyttömukavuudessa ja laadussa. KAKA tulee tekemään hyväntekeväisyyttä yrityksen saavutettua kriittisen pisteen. Hyväntekeväisyyskohteena ovat lapset.

Suuri ja näkyvä arvo on interkulttuurisuus. Yrityksen suunnittelijalla on monikulttuurinen perhe ja hän inspiroituu sekä skandinaavisesta tyylistä, että afrikkalaisesta tyylistä. KAKA brändin takana seisoo koko monikulttuurinen suunnittelija-stylisti perhe. KAKA haluaa yhdistää tyylejä omalla tavallaan ja edistää  monikulttuurisia arvoja muuttuvassa maailmassa. Vaikka yritys suosii interkulttuuria, suomalaisena yrityksenä KAKA pitää tärkeänä valmistaa tuotteet Suomessa – lähellä, huolella ja laadukkaasti ja näin ollen myös työllistää ihmisiä Suomessa.

KAKA edustaa kestäviä arvoja, ajattoman designin, laadukkaiden tuotteiden ja hyvien materiaalivalintojen kautta. KAKA suosii tavaroiden arvostamista ja kierrätystä ihan tavaran tai tuotteen elinkaaren alusta loppuun asti.
KAKA haluaa toiminnallaan edustaa hyväntahtoisuutta, sydämellisyyttä ja ystävällisyyttä kaikella toiminnallaan.

 

ONE LOVE.