TOIMITUSMAKSUT (SUOMESSA)

Postipaketti Noutopisteeseen – 4,90€
Postin Pikkupaketti postilaatikkoon – 3,50€
Matkahuollon XXS-paketti – 3,95€
Matkahuollon Lähelle paketti Noutopisteeseen – 4,90€
Posti Express14 – Kotiinkuljetus jopa seuraavaksi arkipäiväksi 9€

Yli 100euron ostoksiin ilmainen kuljetus Suomessa.
Yli 150euron ostoksiin ilmainen kuljetus Euroopassa.

TOIMITUSAIKA

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen! Tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 1 – 5 työpäivää tilauksen saapumisesta. Kampanja-aikoina (lanseeraukset, pyhäpäivät tai kampanjat) toimitusajat saattavat hieman venyä.

TOIMITUSTAVAT

Tehdessäsi tilauksen, saat itse valita haluamasi toimitustavan. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä lähetyksen seurantatunnuksen. Toimitamme tilaukset joko postipakettina tai Smartpost-lähetyksenä lähimpään postitoimipaikkaan Smartpost-toimipisteeseen. Matkahuollon paketit toimitetaan lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen. Postin Pikkupaketti tulee suoraan omaan postilaatikkoon.

PALAUTUSOIKEUS

Suomen sisällä tehtäviin tilauksiin on ilmainen palautus.

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, sisältäen alkuperäisten tuotelaput & mahdolliset tuote-pakkaukset.

Huolehdithan, että palauttamasi lähetys on pakattu huolellisesti joko alkuperäiseen kuljetuspakkaukseen tai vastaavaan, joka kestää hyvin kuljetuksen.

PALAUTUSILMOITUKSEN TEKEMINEN ENNEN LÄHETYSTÄ

Ennen tuotteen palautusta, tee palautusilmoitus sähköpostitse asiakaspalvelu@kakadesign.fi. Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot:

  • Etunimi & Sukunimi
  • Tilausnumero
  • Palautettavan tuotteen nimi / nimet
  • Palautuksen syy
PALAUTUKSEN LÄHETTÄMINEN

Voit viedä palautuksen Postin toimipisteisiin. Mainitse kassalla, että kyseessä on KAKA Design Oy:n asiakaspalautus, sekä alla ilmoitettu koodi.

Postin asiakaspalautuskoodi on: 670114

Tai jos paketissasi oli palautustarra, voit käyttää sitä. Laita tarra pakettiin ja vie lähimpään postiin.

Pidäthän tallessa kassalta saamasi palautuskuitin siihen asti, että palautus on käsitelty.

HUOM! Palauttaessasi tilauksen, liitä palautuksen mukaan: nimesi, yhteystietosi & tilausnumeron tai vaihtoehtoisesti alkuperäisen lähetyksen mukana tulleen lähetyslistan.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Ilmoita viallisista ja virheellisistä tuotteista viipymättä asiakaspalvelu@kakadesign.fi.

RAHOJEN PALAUTUS

Palautusten maksut hoituvat Paytrailin kautta. Tilimaksuissa Paytraililta tulee sähköpostipyyntö tilinumerosta, jonka jälkeen rahat palautuvat tilille muutaman arkipäivän kuluessa. Luottokortilla maksettaessa raha palautuu suoraan kyseiselle kortille. 

Tilauksen suoritus palautetaan aina samalle maksutavalle, jolla ostos on alunperin verkkokaupassa tehty. Rahojen palautus käsitellään aina mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14vrk sisällä siitä, kun tuotteet ovat palautuneet KAKAlle ja olemme todenneet näiden kunnon.

Mikäli tilatun tuotteen arvo on alentunut, vastaa tilaaja tuotteen arvon alentumisesta tai koko arvosta, mikäli tämä on tullut myyntikelvottomaksi.

KAUPAN PÄÄLLISET

Mikäli tilauksesi mukana on tullut kampanjan myötä maksuton kaupanpäällinen ja kampanjan ehdot eivät palauttamisen jälkeen enää täyty, tulee myös kaupanpäällinen palauttaa.

TUOTTEEN VAIHTAMINEN

Voit halutessasi myös vaihtaa tuotteen esim. toiseen kokoon tai kokonaan toiseen tuotteeseen. Vaihtaessasi tuotteen toiseen, palautus on aina ilmainen.

Toimi edellämainittujen palautusohjeiden mukaisesti ja mainitse palautuslomakkeessa / sähköpostiviestissä tuotteen vaihdosta.

Käsittelemme palautuksen lähetyksen saavuttua KAKAlle, jonka jälkeen hyvitämme tuotteen tilauksessa käytetylle maksutavalle.

NOUTAMATON PAKETTI

Noutamattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta 20€.

ONGELMATILANTEET JA REKLAMAATIOT

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, viottunut tai toimituksessa on väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@kakadesign.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta tulee tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli paketti on vioittunut postissa, tuotteesta tulee tehdä välittömästi reklamaatio postiin.

Mikäli haluat reklamoida tuotteen, olethan yhtydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kakadesign.fi, jotta saat ohjeet reklamaatiota varten.